Välj rätt utrustning till hästen

Välj rätt benskydd till din häst, läs mer här.                                   Välj rätt boots, läs mer här.                                                       Lär dig linda hästens ben korrekt, läs mer här. 


På den här sidan finner Ni ett antal artiklar som vi har skrivit. Vi tipsar Er om hästens utrustning. Har man aldrig haft häst tidigare eller är ny som hästägare är det inte alltid lätt att veta vilken utrustning man skall ha och varför. Man kan även vara hästägare i flera år och aldrig behövt använda en typ av utrustning och därför funderar på hur man skall tänka kring bland annat benskydd, strykkappor, damasker och boots. Hur väljer man egentligen på bästa sätt rätt utrustning till sin häst. Finns det skillnader mellan olika benskydd? Skall man använda olika typer av strykkappor vid olika tillfällen eller passar alla benskydd vid alla tillfällen? 

Om man aldrig tidigare har ridit med benlindor så är det inte lätt att veta hur man på ett korrekt sätt lindar ett ben säkert. Vi delar med oss av vad vi tycker är viktigt och vad man bör tänka på. När bör man använda lindor och vid vilka tillfällen är det bättre att använda benskydd?  

Vi kommer succesivt utöka antalet artiklar på den här sidan och försöka bidra med så mycket kunskap vi kan. Kanske låter vi Er också följa med in processen hur det går till när vi tar fram en helt ny produkt eller utvecklar en produkt. Det tar enormt mycket tid och krävs mycket efterforskning innan alla bitar hamnar på plats. 

Tänk på att alla artiklar är skrivna efter vår erfarenhet och vad vi tycker. Ibland finns det inget rätt eller fel. Vi vet också att alla delar inte vår uppfattning. Det finns många människor där ute som har andra åsikter. Vi vill bara försöka bidra med den kunskap och erfarenhet som vi har byggt upp under väldigt många aktiva hästår.   

Har Ni specifika frågor när det gäller våra produkter så är Ni varmt välkomna att ställa frågor. Vi försöker svara på alla frågor som vi får. Saknar Ni något i vårt sortiment, har Ni nya idéer eller vill Ni fördjupa Er i något så hör av Er. Är det saker vi kan lösa så hjälper vi mer än gärna till och vi är alltid öppna för att ta fram nya produkter om vi själva tror på det. Tveka inte att ställa frågan.   


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2023 Design By Jakida Powered by Quickbutik