Trustpilot

Ljusrosa dressyrschabrak

Ljusrosa dressyrschabrak

Snyggt ljusrosa kvalitetsschabrak med mycket bra passform. Schabraket har hög mankfrihet för maximal rörelsefrihet för hästen samt stoppkuddar fram.


 


Gillar ni ljusrosa dressyrschabrak? Skall det vara mörkrosa eller ljusrosa? Vi älskar rosa och kunde inte riktigt bestämma oss för om vi skulle gå på ljusrosa eller mörkrosa så det slutade med att vi tog fram en dressyrschabrak i det båda rosa nyanserna och vi har inte ångrat oss. Vårt ljusrosa dressyrschabrak kan snyggt matchas ihop med rosa välventilerade benskydd. Har du en häst som behöver boots så väljer du med fördel till våra rosa glittriga boots så ger ett fantastiskt intryck soliga dagar.

Vår design och en av våra favoritfärger rosa dressyrschabrak

Vi har själva gjort designen på dressyrschabraket. När vi frågade runt lite så var det många som ville se ett ljusrosa dressyrschabrak med vita kantband. Var blir inte finare än att dessutom lägga till gnistrande strassband mellan det vita banden.

Vårt ljusrosa dressyrschabrak håller mycket hög kvalitet och tygerna är valda med omsorg. Strassbandet sitter i små plasthylsor då det håller för tvätt. Att sätta ett strassband mellan två vita kantband ger en exklusive känsla och schabraket känns lyxigt. Rider du en solig dag så glittrar strassen fint i solljuset.

Dressyrschabraket har en väldigt fin passform och är designad för att passa hästen. Vi har tagit i rejält i framtill för att ge hästen bästa möjlligaste mankfrihet så schabraket inte ligger och trycker på manken när du rider. Adderar du sedan till stoppkuddar fram så får du ett schabrak som ligger still när du rider och inte glider bak under träningspasset.

Vilka materialval har vi gjort

Samtliga dressyrschabraket är rakt igenom tillverkade  i 100% polyester. Det innebär både utsidan av tyget, stoppningen invändigt och undersidan av schabraket. Tyget har en blank framsida som är enkel att torka av och smutsavvisande. Dressyrschabraket är väl  vadderat för att ge en behaglig känsla och en dämpande effekt mot hästens rygg.

Öglan där man trär igenom sadelgjorden på dressyrschabraket har vi gjort öppningsbar på båda sidor med hjälp av kardborreband. Det underlättar om du snabbt behöver byta ett schabrak på en tävlingsplats eller vid ett vanligt ridpass. Tänka bara på att när du skall tvätta schabraket är det otroligt viktigt att du försluter kardborrebanden. Annars finns det stor risk för att kardborrebandet kan rispa och förstöra tyget på schabraket och övrig tvätt.

Nästan alla våra produkter är framtagna för att följa vår slogan "Ride and shine". Det innebär att vi älskar produkter som sticker ut och glittrar lite mer än alla andra produkter Det mesta i vårt sortiment innehåller glitter eller strass och våra dressyrschabrak är inget undantag. En solig dag så framstår våra ekipage väldigt fint med härligt glittriga schabrak i kombination med glittriga välventilerade benskydd.

Färg: Ljusrosa

Passpoaler: Dubbla passpoaler i vitt med strass i mitten

Detaljer: Sadelgjordsremmen öppningsbar med kardborrknäppning

Tvätt och skötselråd

  • Rekommenderas att tvättas i 30grader för bästa hållbarhet (men kan tvättas i 40gr om det behövs)
  • Använd  ej blekmedel eller sköljmedel
  • Torktumlas ej
  • Sträcks ut i i vått tillstånd 

Storleksguide

Tänk på att måtte nedan är inte exakta mått, det kan skilja mot originalet. Ponny/COB passar från B-D ponny.  

Storlek
Längd
Höjd
Ponny/COB
58cm
50cm
Full
62cm
55cm

 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik