Trustpilot

Shettis svart rosa

Svart/Rosa shettis benskydd

Vi har tagit fram strykkappor till shetlandsponnyn. Finns i många olika färger och med snyggt glitter. Strykkapporna är måttanpassade för den lilla shettisen.


 


Supersöta svart/rosa shettis benskydd som är anpassade efter shetlandsponnyns kort ben. Strykkapporna är tillverkade i välventilerat Mesh-tyg och förstärkta med äkta läder. Benskydden blir väldigt mjuka och smidiga när man  använder äkta läder. Våra benskydd är väldigt mjuka och formar sig på ett fint sätt runt shetlandsponnyns ben. Genom att använda äkta skinn istället för PU-läder som är en form av konstläder så får man en helt annan mjukhet. Det gör att benskydden formar sig väldigt fint runt hästens ben. 

Skulle benskydden mot förmodan vara något höga så påverkar det inte hästen nämnvärt då det är mjuka och kommer inte klämma eller skava. Strykkapporna är försedda men glittriga spännen i PU-läder som är en form av konstläder. Glitter ger en exklusive känsla och ett otroligt fint intryck framför allt soliga dagar.  

Strykkapporna till shetlandsponnyn finns i flera olika färger och alla benskydd är försedda med snyggt glittrande spännen i olika färger. Saknar Ni någon färg hör av er till oss så kan vi mot en specialbeställning ta fram exakt den färg Ni önskar. 

Alla våra benskydd vare sig det är till en stor häst eller till en shetlandsponny gör sig som allra bäst soliga dagar. Solens strålar som träffar glitterspännerna ger en otrolig effekt och benskydden nästan lyser i solens strålar. Samma sak gäller benskydden till shettisar. Därför har vi valt att ha breda förslutningar för att ge maximal effekt.

Ett av våra motton är Ride and Shine vilket innebär att det flesta produkter vi säljer ger ett väldigt fint glitter.  

Mått på shettis benskydden:

Samtliga mått är cirka mått men ger en bra indikation på storleken.

Efter att ha frågat runt så var önskemålet från det flesta att benskydden skulle ligga mellan 12-14cm. Det är otroligt svårt att göra benskydd som är under 14cm höga om du skall få till den övriga passformen. När vi scannande av marknaden så insåg vi att det nästan inte finns några benskydd överhuvudtaget som är är in närheten av 14cm. Det flesta benskydd till små hästar är betydligt mycket högre och jag tror det är därför många klagar och har svårt att hitta benskydd som sitter bra på en shetlandsponny.

Vi har gjort shetlandsponny benskydden så låga som möjligt och hamnar då på en höjd som är cirka 14cm. Men då benskydden är tillverkade i ett väldigt mjukt material så kommer det inte störa shetlandsponnyn om benskydden skulle vara lite lite höga.

Material

Strykkapporna är tilllverkade i Mesh-tyg som är ett material som effektivt släpper igenom fukt och värme.. Vi har försett benskydden med äkta läder där vi anser slitaget är som störst. Vi har försett benskydden med äkta läder där vi anser att slitaget är som störst. Strykkapporna försluts med två breda glittrande spännen i PU-läder (som är en form av konstläder) som ger ett väldigt fint glitter soliga dagar.  

Tvättråd 

Benskydden får tvättas i fintvätt men max i 30grader. Använd inte sköljmedel eller blekmedel då det kan förstöra glitterspännerna och försämra färgen. Torktumlas ej efter tvätt men hängs med fördel upp på tork.


Relaterade produkter

Rosa shettis benskydd Rosa shettis benskydd

Rosa shettis benskydd

495 kr
Turkosa shettis benskydd Turkosa shettis benskydd

Turkosa shettis benskydd

495 kr
Roseguld shettis benskydd Roseguld shettis benskydd

Roseguld shettis benskydd

495 kr
Svarta shettis benskydd Svarta shettis benskydd

Svarta shettis benskydd

495 kr
Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2023 Design By Jakida Powered by Quickbutik