Trustpilot

Shettis roseguld

Roseguld shettis benskydd

Storfavoriten på benskydd är du framtagen för att passa shetlandsponnyn. Roséguld strykkappor till shettisar. Finns i flera olika färger med glitterspännen.


 


Har ni sett våra snygga roseguld shettis benskydd? Hur fint är det inte att kombinera svart med roséguld? Vi har tagit fram våra omtyckta benskydd till hästar och anpassat måtten efter våra allra minsta hästar, shetlandsponnyer. Benskydden är identiska med våra stora benskydd bara det att vi valt att tillverka dem i ett miniformat för att anpassa storleken till en shetlandsponny.

Om du inte redan har upptäck vårt nya fina roséguld benskydd för shetlandsponnys så passa på att beställa dem nu. Benskydden till shetlandsponnyn följer exakt samma design  som våra benskydd till hästar. Det är lika mjuka, fina och framför allt väldigt sköna för hästen.

Materialval benskydd shetlandsponny

Vi har valt att använda exakt samma material till shetlandsponny benskydden som till stora hästar. Det innebär att benskydden är tillverkade i högkvalitativt Mesh-tyg som på ett effektivt sätt släpper igenom både fukt och värme. Vi har förstärkt benskydden med mjukt äkta läder på insidan där slitaget på benskydd brukar vara som störst.

Innan vi startade tillverkningen av shetlandsponny benskydden så ställde vi frågan till väldigt många hästägare vilka mått man vill ha. Efter att ha fått in väldigt många svar så gick vi på de mått som majoriteten hade angivit. Vi vet att det kan skilja mycket mellan små shetlandsponnyer men efter att ha scannat av marknaden så inser vi att det finns inte många benskydd till shetlandsponnyer som är lika små som våra.

Vi säger inte att det är perfekta men det kommer passa merparten av alla shetlandsponnyer som finns där ute. Måtten är cirka mått, kan skilja sig lite från verkligheten. På höjden är benskydden cirka 14 cm höga. När man ser på måtten runt benen så har vi valt att lägga oss på en omkrets högst upp på cirka 17 cm och längst ner där alla hästar är som bredast runt kotan på cirka 22 cm. Addera sedan till två rejäla kardborreband som går att både dra åt och släppa lite på så får du ett ganska flexibelt benskydd.

För att ge extra lyster och glittrighet har vi försedd strykkapporna med glittrigt turkosa glitterspännen tillverkade i PU-läder som är en form av konstläder. Dessa spännen ger ett fantastiskt fint utseende till benskydden och gör att benskydden både sticker ut samt ger en exklusive känsla. Soliga dagar så är det inget som slår benskydd med glitterspännen. Barnen kommer älska det.  

Hur tvättar man benskydden till shetlandsponnyn 

Tvätta i max 30 grader observera fintvätt. Det är viktigt att ni undviker både sköljmedel och blekmedel. Efter tvätt så låt benskydden torka hängandes, torktumla dem ej. 

Som med alla benskydd som är försedda med kardborre spännen så är det viktigt att man stänger samtliga kardborrespännen innan man kör igång tvättmaskinen. Annars finns det stor risk att kardborrebanden förstör tyget på benskydden eller om du har annan tvätt i maskinen.

Testa gärna våra fina benskydd för shettisar

Till sist vill vi bara säga testa dessa nya rosèguld benskydd som ger din shetlandsponny ett skönt och säkert skydd! Det ger inte bara komfort utan även en fantastisk lyster i solljus. Det ger dig en billig försäkring ifall olyckan skulle vara framme och hästen slår i något. Då benskydden är fodrade med Neopren så dämpar det eventuella slag och ger shetlandsponnyn ett bra skydd.

Vi själva har en häst som egentligen inte behöver benskydd men oftast använder vi benskydd runt om och i vissa fall har vi på detta sätt lyckas undvika skador på hästens ben. Helt enkelt en billig försäkring.


Relaterade produkter

Rosa shettis benskydd Rosa shettis benskydd

Rosa shettis benskydd

495 kr
Turkosa shettis benskydd Turkosa shettis benskydd

Turkosa shettis benskydd

495 kr
Svarta shettis benskydd Svarta shettis benskydd

Svarta shettis benskydd

495 kr
Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik