Trustpilot

Shettis blå

Blåa shettis benskydd

Söta blåa glittriga benskydd specialanpassade till shetlandsponnys. Shettis strykkappor med mycket bra passform. Tillverkade i Mesh-tyg och äkta läder.


För mer information, se nedan.   

 


Våra nya blåa glittriga shettis benskydd ger din lilla shetlandsponny ett skönt mjukt och säkert benskydd! Speciellt designade och framtagna för att passa våra små shetlandsponnyer. Benskydden finns i flera olika färger för att passa både för dig som är vuxen och äger en shetlandsponny men även för barn som älskar rosa och blått. Benskydden till shetlandsponnyn är väl anpassade i storlek till dessa små shetlandsponnyer. Men precis lika fina som benskydden till våra stora hästar. 

Materialval på benskydden till shetlandsponnyn

Vårt benskydd som är speciellt framtaget för shetlandsponnys tillverkas i samma högventilerande mesh-tyg som förstärks med äkta läder där slitaget är som störst. Att använda äkta läder ger ett mjuk och bekväm benskydd. För extra lyster har vi lagt till blåa glittrigt spännen. Glitter spännerna  är tillverkade i PU-läder vilket innebär konstläder. 

Storlek på strykkappor till shetlandsponnyer

Vi har ställt frågan till många hästägare och de har uppgett att benskydden bör ha en höjd på 14cm, en omkrets på 17cm högst upp och en omkrets längst ner runt kotan på 22cm. 

Skötselråd för shetlandsponny benskydden

Vi rekommenderar att man alltid borstar av skydden med en borste efter användning. Är det blöta så hänger man upp dem snyggt och prydligt på tork. Är det lite smutsiga så kan man med fördel tvätta av benskydden under rinnande ljummet vatten. 

Men som med alla benskydd oavsett om det är till shetlandsponny eller stor häst så rekommenderar vi att man tvättar benskydden i maskin när det är rejält smutsiga. Det är svårt att få bort torkad svett och mycket smuts genom att bara skölja av benskydden under ljummet vatten. Så för att bevara kvaliteten rekommenderar vi att tvätta strykkapporna i max 30 grader, utan sköljmedel och blekmedel. Torktumlas ej. 

Tänk på att det är viktigt att du försluter alla kardborrespännen innan du lägger benskydden i tvättmaskinen. Annars finns det  stor risk att kardborrebanden förstör tyget. Efter tvätt så hänger du upp benskydden på tork för att bevara den fina passformen som benskydden har. 

Upplev den härliga uppsynen som våra shetlandsponny benskydd ger tack vare härligt glittrande spännen. För den som vill piffa till vardagen så passar dessa benskydd perfekt eller som vågar sticka ut från det traditionella och synas lite mer än övriga ekipage. 

Vi lovar Er, Ni kommer inte bli besvikna och vi vågar utlova 100% glittergaranti soliga dagar. 

Benskydden finns i flera olika  färger men är det någon speciell färg som ni vill ha som inte finns på vår sida så hör av er. Det går alltid att lägga in en specialbeställning på en annan färg eller en annan kombination på glitter kontra färg. Eller kanske vill Ni bara ha benskydden utan några glitterspännen, det går också att ordna.

Det lättaste är att ni skickar ett meddelande på vårt instagram konto eller skickar ett mail så svarar vi så fort vi kan. Att ta fram specialfärger tar i snitt mellan 4-6 veckor men kan ibland gå fortare men kan även ta längre tid. Det beror på hur vi ligger till i produktionen.


Relaterade produkter

Rosa shettis benskydd Rosa shettis benskydd

Rosa shettis benskydd

495 kr
Turkosa shettis benskydd Turkosa shettis benskydd

Turkosa shettis benskydd

495 kr
Roseguld shettis benskydd Roseguld shettis benskydd

Roseguld shettis benskydd

495 kr
Svarta shettis benskydd Svarta shettis benskydd

Svarta shettis benskydd

495 kr
Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik