Snygga stilrena dressyrschabrak

Våra dressyrschabrak är designade för att ge både stil och komfort. De har hög mankfrihet och stoppkuddar fram som förhindrar att schabraket glider bak vid ridning. För extra lyx, är schabraken försedd med snygga strassband och en öppningsbar ögla för sadelgjorden. 


Gillar du stilrena dressyrschabrak som känns exklusiva och glittrar fint med strassband så är det dags att testa ett alla våra schabrak.  Våra dressyrschabrak är väl vadderade för att ge hästen en behaglig känsla över ryggen och designade för maximal rörelsefrihet. Schabraken är högt skurna framtill för att ge hästen hög mankfrihet. Schabraken är försedda med stoppkuddar fram vilket förhindrar att schabraket åker bak när du tränar. Dressyrschabraken håller genomgående hög kvalitet. 

Matcha dressyrschabraket med glittrande benskydd

För ett snyggast resultat matchar du med fördel våra exklusiva strass schabrak med glittrande boots eller varför inte våra otroligt fina glitter strykkappor. När solen är framme så utlovar vi 100% glittergaranti. Dressyrschabraken är tillverkade i ett skinande polyestertyg som har en lite blankare yta som gör att det är lätt att torka av smuts. 

Schabraket är rejält tilltaget i framkant med hög skurning. Anledningen till den höga skurningen framtill är för att ge hästen maximal frihet vid manken. Det finns gott om luft mellan schabraket och hästens manke vilket gör att det finns igen risken för att schabraket skall trycka på hästen manke.

Dressyrschabraken är försedd med en öppningsbar ögla med kardborreanslutning där sadelgjorden sitter. Det förenklar och ger ett snabbt byte av  schabrak. Samtliga dressyrschabrak är även försedda med stoppkuddar framtill  som minimerar risken för att dressyrschabraket glider bak under ridpasset. 

Material

Vi har valt att tillverka våra schabrak i 100% polyester med rejäl vaddering. Vadderingen består även av 100% polyester. Det ger hästen en skön och behaglig känsla. Samtliga schabrak har glittrande strassband längs med hela bakre kanten. På sidorna av strassbandet sitter dessutom dubbla passpoaler som ger schabraket ett exklusivt utseende. Öglan vid sadelgjorden har vi försedd med kardborreband för att förenkla ett eventuellt byte av schabrak. Stoppkuddar fram är väl vadderade för att minimerar risken att schabraket glider bak när man rider. Många av schabraken matchar färgerna på vår glittriga boots och benskydd.

Skötsel

Om schabraket blir smutsigt kan du enkelt och effektivt ta en fuktig trasa bara torka av det. Vi har valt en glansig yta vilket gör att det blir lättare att hålla det rent.
När du skall tvätta schabraket se till att borsta av allt hår innan du lägger det i tvättmaskinen annars finns det risk för att att tvättmaskinen på sikt går sönder. Använd vanligt tvättmedel och använd ej blek eller sköljmedel. Schabraken skall ej torktumlas. I vått tillstånd sträcks schabrak ut och sedan hängs det upp för tork. Det är viktigt att ni försluter båda kardborrebanden innan ni lägger schabraket i tvättmaskinen. Annars finns det stor risk att kardborrebanden rispar sönder och förstör tyget på schabraket.

Har ni önskemål om andra färgkombinationer eller behöver du ett specialanpassat mått så kan vi kanske lösa det. Ni är alltid välkomna att ställa frågan så återkommer vi om det är möjligt att göra det korrigeringar ni vill ha. Vi får ofta frågan om att special anpassa en produkt och har vi bara möjligheten så hjälper vi mer än gärna till.

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2023 Design By Jakida Powered by Quickbutik