Trustpilot

Mörkrosa dressyrschabrak

Mörkrosa dressyrschabrak

Snyggt mörkrosa dressyrschabrak med glittrande strassband. Hög skurning fram för maximal mankfrihet.


 


Färgen rosa har alltid tilltalat mig ända sedan jag var barn. Oavsett om det är ljusrosa eller mörkrosa. I detta fall har vi valt att ta fram två olika rosa dressyrschabrak och jag har svårt att välja vilket jag tycker är finast. Kombinera gärna vårt mörkrosa dressyrschabrak med våra välventilerade benskydd i rosa eller svart med rosa glitterspännen. Så snyggt!!! Du kan även lägga till våra härligt glittriga boots för att uppnå maximal effekt. 

Design på vårt mörkrosa schabrak

Vårt mörkrosa kvalitativt dressyrschabrak med ett väldigt snyggt gnistrande strassband som har placeras mitt emellan dubbla vita kantband ger ett fint och exklusivt utseende. Strassbandet blänker otroligt fint en vacker dag när solen strålar utomhus. Dressyrschabraket har en mycket bra passform och har en perfekt design som har tagit hänsyn till vad hästen vill ha. Med hög skurning framtill ger vi hästen maximal mankfrihet och ett schabrak som inte kommer ligga och trycka hästen över manken när du rider. Med rejäla stoppkuddar fram förhindrar vi att dressyrschabraket skall kunna glida bak när du rider.

Materialval till våra mörkrosa dressyrschabrak

Tyget vi använder i samtliga dressyrschabraken är 100% polyester. Upptill har vi valt ett färgglatt blankt polyestertyg och på undersidan ett svart då vita schabrak ser så otroligt smutsiga ut efter en användning. Framsidan som är blank torkas lätt av med en fuktig trasa om det schabraket skulle se lite smutsigt ut. Vi har vadderat dressyrschabraken väl för att ge framför allt hästen en skön känsla
när man rider och som även är lite stötdämpande.

Vi har valt att göra öglan öppningsbar där sadelgjorden sitter så man enkelt om man behöver kan göra ett byte av schabrak. Tänk dock på att vara noggrann med att alltid försluta kardborreöppningen när den inte används då kardborreband annars har en förmåga att kunna skada tyget runt om.


Färgval på dressyrschabraket

Färg: Mörkrosa (tänk på att det alltid är svårt att visa exakt färg via bilder men vi har försök ge en så rättvis bild på färgen som möjligt)
Passpoaler: Dubbla passpoaler i vitt med härligt gnistrande strassband i mitten.
Detaljer: Sadelgjordsremmen är öppningsbar på båda sidorna med hjälp av kardborreband.


Skötselråd av våra dressyrschabrak

Häng alltid upp ett svettigt schabrak på tork. Behövs det tvättas så försök borsta bort allt hästhår för att skona tvättmaskinen. Förslut kardborrebanden noggrant så det inte förstör tyget. Tvätta sedan schabraket i programmet fintvätt på max 30 grader. Använd  vanligt tvättmedel en hoppa över både sköljmedel och blekmedel. Efter tvätt sträck ut schabraket och häng sedan upp det på tork. Torktumla ej.


Hur vet jag vilken storlek jag skall ha

Följ vår storleksguide nedan. Observera att alla mått är cirka mått och kan skilja sig lite från verkligheten. Men det ger en bra fingervisning om du känner dig osäker. En ponny som bär en ponnysadel bör absolut ha ett ponnyschabrak. En stor ponny som bär en hästsadel kan nog både ha ett ponnyschabrak och ett fullschabrak. Där får man nästan gå lite på hur stor hästen är och vad som kan tänka sig passa bäst.

Storlek
Längd
Höjd
Ponny/COB
58cm
50cm
Full
62cm
55cm

 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik