Trustpilot

Blått dressyrschabrak

Marinblått dressyrschabrak

Riktigt snyggt marinblått dressyrschabrak med strassband. Högt skuret framtill för att ge hästen maximal mankfrihet och stoppkuddar fram.


 


Beställ exklusivt marinblått dressyrschabrak känns alltid exklusiva. Om du dessutom lägger till dubbla kantband och mitt emellan dessa kantband har du ett glittrande strassband så uppstår känslan av lyx. Det är få schabrak som känns så lyxiga som marinblåa dressyrschabrak med glittrande strassband.

Designen på våra mörkblåa dressyrschabrak

Vårt marinblåa dressyrschabrak håller väldigt hög kvalitativt. Den marinblåa färgen känns exklusive och med två vita kantband med glittrande strassband får schabraket ett väldigt fint utseende. Den strassen vi använder oss av blänker väldigt fint vid solljus.
Dressyrschabraket är framför allt utvecklat för att ha en perfekt passform för hästen. Med det menar vi att schabraket är väl tilltaget i höjd framtid för att ge våra hästar maximal mankfrihet. Vi har försett alla våra dressyrschabrak med stoppkuddar fram för att minimera att schabraket glider bak när du rider.  

Valet av material till dressyrschabraket

Vi har genomgående valt att tillverka alla våra dressyrschabraket i 100% polyester. Tyget har en väldigt blank framsida som känns  exklusive samtidigt som den är kraftigt smutsavvisande. Det går väldigt enkelt att torka av schabraket med en fuktig trasa om det är lite smutsigt. Vi har valt att vaddera våra schabrak lite mer än många andra schabrak på marknaden och det är för att ge hästen en skön och behaglig känsla när man rider.

Öglan eller fållan som sitter på dressyrschabraket vid sadelgjorden har vi valt att göra öppningsbar på båda sidor med hjälp av kardborreband vilket ger ett snabbt och enkelt byte av nytt schabrak om det skulle behövas under ett ridpass.  

På många av våra produkter håller vi fast vi vår slogan som är ride and shine. Med den slogan vill vi visa att våra ekipage alltid sticker ut lite mer än alla andra ekipage och är det soligt ute så glittrar vi alltid mer än alla andra. Kombinera gärna det marinblåa schabraket med våra blåa välventilerade benskydd och blåa glitterboots. 

Vårt färgval på dressyrschabraket är  

Färg utvändigt: Marinblått
Färg på undersidan: Svart
Passpoaler: Dubbla passpoaler i vitt med vitt strassband mellan  passpoalerna
Övriga detaljer: Sadelgjordsremmen eller öglan är öppningsbar med kardborrknäppning


För att bibehålla schabraket i ett fint skick så följ våra tvättråd

Borsta alltid av schabraket innan det är dags att tvätta det i maskin. Hästhår har en förmåga att förstöra tvättmaskinen så det är viktigt att man försöker avlägsna så mycket hår som möjligt innan man sätter igång maskinen.
Tvättas schabraket i fintvätt max i 30grader, använd vanligt tvättmedel men undvik sköljmedel och använd ej blekmedel. Efter tvätt sträck schabraket i vått tillstånd och äng upp det på tork. Torktumla aldrig schabraket. Det är viktigt att Ni inte glömmer att försluta samtliga kardborreband innan ni sätter igång tvättmaskinen. Kardborreband har tyvärr förmågan att förstöra det flesta tycker om man inte försluter dem innan man tvättar.

Hur väljer jag rätt storlek

Nedan ser ni våra cirka mått på schabraken. Måtten är inte exakta och kan skilja sig något mot verkligheten men det ger ändå ett riktmärke på storleken. Ponny schabraken passar bäst för hästar med ponny sadlar. Har en stor D-ponny en hästsadel så kan det vara så att man måste gå upp i storlek och välja full.

Storlek
Längd
Höjd
Ponny/COB
58cm
50cm
Full
62cm
55cm

 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik