Trustpilot

Ridstrumpor svarta

Stilrena svarta ridstrumpor tillverkade i miljövänligt bambu. Strumporna är svettabsorberande, snabbtorkande och antibakteriella.


 


Bambu ridstrumpor

Upptäck ridstrumpor som är tillverkade i bambu. Bambu är miljövänligt, det är ett snabbväxande material som varken kräver bekämpningsmedel, konstgödsel eller konstbevattning.

Bambu ridstrumpor är svettabsorberande, snabbtorkande och antibakteriella. Det innebär att det inte skapas dålig lukt från svettiga gamla strumpor. Bambu är även ett temperaturreglerande material vilket gör att strumporna känns varma på vinter och svala på sommaren. 

Fördelar med bambu

Ridstrumpor som är tillverkade i miljövänligt bambu har många fördelar. Dels anses materialet vara miljövänligt då det är snabbväxande och varken kräver bekämpningsmedel eller bevattning. Bambu klarar även av att växa på näringsfattig jord.  

Bambu är ett mjukt material vilket ger en väldigt skön känsla. Dessutom är ridstrumpor tillverkade i bambu bättre svettabsorbering och är snabbtorkande. 

Bambu absorberar fukt tre gånger så bra mot många andra material som exempelvis bomull. Det gör att du känner dig torr om fötterna och trumporna leder bort fukten från kroppen. 

Antibakteriella ridstrumpor

Bambu som material är naturligt antibakteriellt och innehåller oljor som hämmar tillväxten av mikroorganismer. Det ger materialet antibakteriella egenskaperna bryter effektivt ner mikroorganismer som reducerar mängden bakterier som orsakar obehaglig lukt.  

Temperaturreglerande ridstrumpor

Bambufibrerna har en struktur som ger naturliga luftfickor. Det gör att strumpor tillverkade i bambu material har en isolerande och temperaturreglerande egenskap. Kalla dagar känns ridstrumporna varma och varma dagar sval. Ridstrumpor i bambu fungerar bra året om. 

Allergivänligt bambu material 

Det antibakteriella egenskaper gör att varken kvalster och svampar överlever vilket bidrar till allergivänliga strumpor. Med sina mjuka egenskaper passar det väldigt bra rör känslig hud. 

Miljövänliga 

Bambu är ett snabbväxande råmaterial som inte kräver någon form av bekämpningsmedel. Materialet går oftast att odla på näringsfattiga jordar och kräver ingen direkt konstbevattning.  

Tvättråd bambu ridstrumpor

Ridstrumpor i bambu tvättas i 40grader. Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik