Trustpilot

Ridstrumpor Gröna

Fuktabsorberande, snabbtorkade ridstrumpor i miljövänligt bambu material. Håller fötterna varma och torra under hela dagen.


 


Snygga bambu ridstrumpor

Har du inte testat ridstrumpor i bambu så gör det. Bambu är ett riktigt bra miljövänligt material som är snabbväxande: Men det bästa är att det varken kräver konstgödsel, bekämpningsmedel eller konstbevattning. Vilket skonar miljön och bidrar till en bättre framtid. 

Visst Ni att ridstrumpor tillverkade i bambu är svettabsorberande, väldigt snabbtorkade och anses vara antibakteriella vilket gör dem luktfria vid användning. För känsliga människor så anses bambu vara allergivänligt då det ger en mjuk och skonsam känsla mot huden. Har du inte testat gör det, du kommer älska ridstrumpor i bambu.


Det finns många fördelar med bambu ridstrumpor

Testa ridstrumpor i bambu om du inte redan har gjort det. Bambu är otroligt mjukt och ger en väldigt skön känsla mot huden. Att använda ridstrumpor i bambu har många fördelar. Dels är materialet miljövänligt då det kan odlas på näringsfattiga jordar och anses vara snabbväxande. För att odla bambu krävs inge bekämpningsmedel, konstgödsel eller konstbevattning.   

Bambu är ett väldigt mjukt och skönt material. Bambu som material är svettabsorberande och mycket snabbtorkande. 

Bambu absorberar fukt tre gånger så snabbt om man jämför mot bomull? Det gör att förblir torr om fötterna, minimerar risken för skav och fukten leds bort från huden vilket gör att du kan använda strumpan hela dagen utan att bli varken kall, varm eller blöt.  

Bambu har antibakteriella egenskaper 

Visst Ni hatt råmaterialet bambu är naturligt antibakteriellt. Bambu innehåller ämnen som hämmar tillväxten av mikroorganismer. Det gör att ridstrumpor som är tillverkade i bambu bryter ner mikroorganismer och på så sätt reduceras mängden bakterier i strumpan som kan orsaka obehaglig lukt.  

Ridstrumpor i bambu har en temperaturreglerande effekt

I bambutyget finns det en rad fibrer som skapar naturliga luftfickor. Det ger en isolerande och temperaturreglerande effekt. Därför upplever man ridstrumpor tillverkade i bambu som varm under kalla dagar och svala under varma dagar. Ridstrumpor tillverkade i bambu fungerar därför bra att använda hela året. 

Bambu anses vara ett allergivänligt material 

Bambus antibakteriella egenskaper gör det svårt för kvalster och svampar att överleva. Det gör att ridstrumpor tillverkade i bambu anses vara extra allergivänliga. Bambuns egenskaper bidrar även till ett mycket mjukt material som är extra bra för känslig hud. 

Miljövänligt val när det gäller ridstrumpor

Bambu som material är dels snabbväxande och kräver inge bekämpningsmedel. Bambu odlas enkelt i näringsfattiga jordar och kräver varken konstbevattning eller konstgödsel.   

Tvättråd av våra bambu ridstrumpor

Tvätta ridstrumporna i 40grader. Torktumla ej. Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik