Trustpilot

Ridstrumpor Marinblå

Otroligt mjuka och sköna ridstrumpor tillverkade i miljövänligt bambu. Strumporna absorberar fukt fort, torkar snabbt och är antibakteriella.


 


Upplev ridstrumpor tillverkade i bambu

Upptäck komforten av ridstrumpor som är tillverkade i mjukt bambu. Bambu är ett miljövänligt råmaterial som är snabbväxande, kräver inge bekämpningsmedel eller konstbevattning.

Ridstrumporna är svettabsorberande, snabbtorkande och  antibakteriella vilket gör dem luktfria samt temperaturreglerande. De allergivänliga ridstrumporna ger enastående komfort hela dagen. Upplev skillnaden – du kommer att älska det!


Fördelar med bambu ridstrumpor

Upptäck våra mjuka sköna ridstrumpor som är tillverkade i miljövänligt bambu. Ridstrumpor tillverkade i bambu har många fördelar. Råmaterialet bambu är miljövänligt då det är snabbväxande och kräver inte bekämpningsmedel eller bevattning, utan klarar sig på näringsfattig jord.  

Kläder tillverkade i bambu har många fördelar mot andra material. 

Bambu materialet är väldigt mjukt vilket ger en skön känsla mot kroppen. Att tillverka tidstrumpor i bambu gör att man får en ridstrumpa som är svettabsorberande och väldigt snabbtorkande. 

Visste Ni att bambu absorberar fukt tre gånger så bra mot bomull? Det gör att du alltid känner dig torr om  fötterna och ridstrumporna leder snabbt bort fukten från huden. 

Antibakteriella strumpor

Råmaterialet bambu är naturligt antibakteriellt och innehåller en rad oljor som hämmar tillväxten av mikroorganismer. Det ger ridstrumporna antibakteriella egenskaperna bryter ner mikroorganismer och reducerar mängden bakterier som kan orsakar obehaglig lukt i kläder.  

Temperaturreglerande strumpor

Bambufibrerna har en levande struktur som skapar naturliga luftfickor mellan fibrerna. Det gör att ridstrumpor tillverkade i bambu ger en isolerande och temperaturreglerande effekt. Kalla dagar håller ridstrumporna  dig varm och varma dagar sval. Så ridstrumpor i bambu fungerar väldigt bra att använda året om. 

Allergivänliga ridstrumpor

Bambu antibakteriella egenskaper gör att varken kvalster eller svampar överlever i strumporna vilket bidrar till allergivänliga strumpor. Bambu generellt är ett mycket mjukt material som är bra för känslig hud. 

Miljövänliga ridstrumpor

Bambu är ett snabbväxande miljövänligt råmaterial som inte kräver bekämpningsmedel. Det går att odla i näringsfattig jord och kräver ingen konstbevattning vilket gör att bambu anses vara ett väldigt bra miljöval.  

Tvättråd

Ridstrumpor i bambu tvättas i 40grader. Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik