Trustpilot

Vitt strasspannband

Vitt exklusivt strasspannband som gnistrar otroligt fint i solljus. Snabbt och enkelt byte med öppningsbara sidor. Beställ här!


 


Öppningsbara strasspannband

Vitt exklusivt strasspannband med strass som gnistrar otroligt fint i solljus. Med en mycket smart lösning med öppningsbara sidor. Det går otroligt snabbt och smidigt att byta pannband. Byte av pannband kan ske när hästen redan bär tränset. 

Våra strasspannband

Oavsett vilken nivå man rider på så har vi alla en stor kärlek till våra fina hästar. Det gör att vi alltid vill deras bästa och vem vill inte att sin egen häst skall ha fina produkter med bra passform. Våra strasspannband är utformade för att sitta bekvämt på hästen samtidigt som det skall vara smidiga för oss ryttare att byta och förändra vår utrustning. 

Våra exklusiva strasspannband är designade för att det skall gå snabbt att byta pannband. Du slipper plocka isär tränset utan du öppnar smidigt ändarna på pannbandet och byter på stående fot. 

Pannband i olika storlekar

Våra strasspannbanden finns i flera olika färger. Hittar du inte rätt färg så hör av dig så kan vi kanske ta fram ett pannband som stämmer överens med dina önskemål. 

Pannbanden är tillverkade i svart läder och försedda med strass. Strasspannbanden finns tillgängliga i tre olika storlekar häst (41,9cm), COB (39,3cm) och ponny (36,8cm). 

För bästa hållbarhet så är varje pärla sydd förhand. Det gör att stenarna sitter och ger pannbandet lång livslängd.  

Strasspannbanden glittrar otroligt fint i starkt ljus.   

Det är alltid svårt att återge exakt färg när vi fotograferar men vi har försökt komma så nära verkligheten som möjligt med våra bilder. Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik