Trustpilot

Strasspannband V-design silver

Exklusivt strasspannband till häst. Pannbanden har snygg design och glittrar otroligt fint. Öppningsbara ändar för snabbt och enkelt byte. Köp här!


 


Exklusivt strasspannband med v-design med vita stenar. Otroligt snyggt design som framhäver hästens träns på ett elegant sett. Finns i storleken ponny, COB och full. Ger ett otroligt fint glitter i solljus. Smarta sidor med öppningsbara ändar för mycket snabbt och enkelt byte.

Otroligt vackra gnistrande strasspannband

Våra klassiska v-formade strasspannband försedda med gnistrande strass glittrar otroligt fint i solljus. Strasspannbandet framhäver hästens huvud på ett väldigt fint sätt och ger en väldigt exklusive känsla. Pannbandet håller en mycket hög kvalitet och är försedd med smarta öppningsbara sidor som ger ett snabbt och enkelt byte av pannband. Den v-formade designen ger ett lite bredare pannband som ger en otroligt fin utstrålning framför allt under soliga dagar.  

Strassen håller hög kvalitet och är sydd för hand för bästa hållbarhet. Går att få i fler olika färger mot beställning. Pannbanden är tillverkade i äkta läder och strassen sys dit förhand. Det ger en hög kvalitet och en exklusive känsla.  

Vi gillar inte bara bara glitter utan vi gillar även smarta lösningar. Samtliga pannband som vi säljer är försedda med öppningsbara ändra för att du som användare lätt skall kunna byta ut pannbandet på din häst och växla mellan olika färger. 

Många öppningsbara pannband har en lite knapp som försluter pannbandet. Vi har valt en krok istället som gör att pannbandet inte kan gå upp av sig själv. Tänk va skönt att aldrig mer behöva plocka isär ett träns  för att byta pannband.  

Storlek på pannbanden

Våra pannband håller standardmått. Det innebär att det bara är längden som skiljer. Häst (41,9cm), COB (39,3cm) och ponny (36,8cm). 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik