Trustpilot

Strasspannband V-design rosa

Exklusivt rosa strasspannband till häst. Pannbanden har snygg design och glittrar otroligt fint. Öppningsbara ändar för snabbt och enkelt byte. Köp här!


För mer information, se nedan.   

 


Otroligt fint rosa strasspannband med vita stenare och V-formad design. För dig som gillar strass och rosavitt har verkligen hittat ett fint pannband. Det gnistrar otroligt fint i solljus och har en väldigt mjuk och fin rosa ton. Pannbanden i V-format har lite bredare strass än övrig design vilket gör sig väldigt fint soliga dagar. I soljus gnistrar pannbandet väldigt snyggt. Pannbandet finns i flera olika storlekar från ponny, COB och full.

Gnistrande strasspannband

Alla våra klassiska v-formade pannband är öppningsbara i båda ändar. Det är försedda med en säkerhetskrok vilket gör att pannbandet inte kan gå upp under ridpasset. Strassen håller hög kvalitet vilket innebär att den gnistrar otroligt fint i solen. Pannbandet är tillverkat i svart läder och håller en mycket hög kvalitet. Välj mellan klassisk design eller v-formade design.   

Alla våra pannband sys för hand för att ge bästa hållbarhet. Vill man kan man även special beställa valfri färg när vi startar en produktion. Pannbanden tillverkas i svart läder som håller hög kvalitet.  

Vi gillar glitter och smarta lösningar. Därför har vi försett pannbanden med öppningsbara ändra för att man enkelt skall kunna byta ut pannbandet och växla mellan olika färger. 

Pannbandens storlekar

Våra pannband håller sig till marknadens standardmått. Det är bara längden som skiljer. Häst (41,9cm), COB (39,3cm) och ponny (36,8cm). 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik