Trustpilot

Strasspannband svart

Svart eleganta strasspannband med stora stens som blänker diskret men fint i solen. Försedd med öppningsbara sidor för snabbt och enkelt byte. Beställ här!


 


Svart strasspannband

Svart stilrent strasspannband med stora stenar. Det svarta strasspannbandet är diskret men ger en touch av lyx. I solen blänker stenarna fint och pannbandet känns lyxigt. För extra glitter komplettera gärna med våra svarta välventilerade benskydd eller svarta glitter boots som gnistrar fint i solen. Pannbandet är tillverkat i äkta läder och har smarta öppningsbara sidor som ger ett snabbt och enkelt byte.  

Strasspannband med svarta stora stenar

Våra strasspannband gör sig fina i solljus och för extra effekt komplettera gärna med några av våra andra produkter. Alla pannbanden är tillverkade i äkta läder och med öppningsbara sidor för snabbt och smidigt byte. Att plocka isär ett helt träns är ett minne blott med öppningsbara sidor. Det spar tid och en massa krångel. När pannbandet försluts så hakar pannbandet i och det sitter läder öglor som säkerhet som gör att pannbandet aldrig kan gå upp under själva ridpasset.   

Strasspannbanden finns i flera olika storlekar

Strasspannbanden finns i häst, COB och ponny, enbart längden skiljer. Häst 41,9cm, COB 39,3cm och ponny 36,8cm. 

Skötselråd strasspannband

För att bevara strassen fin så skall man inte använda smörjmedel på själva strassen utan bara på baksidan och ändarna. Vid smuts kan man ta en fuktig trasa och försiktigt torka av strassen. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik