Trustpilot

Strasspannband grönt

Eleganta grönt strasspannband i olika gröna nyanser som glittrar otroligt fint i solen. Öppningsbara sidor för snabbt och enkelt byte. Köp här!


 


Snyggt grönt strasspannband

Elegant grönt strasspannband med olika gröna nyanser och stora fina stenar. Gnistrar otroligt fint i solen. Pannbandet är tillverkat i svart äkta läder och försedd med öppningsbara ändar för enkelt byte av pannbanden. Komplettera gärna med vårt fina gröna dressyrschabrak för att matcha pannbandet med schabraket i samma färgnyans.    

Grönt strasspannband med stora stenar

Pannbandet är försett med gröna stenar i olika nyanser vilket ger ett levande intryck. Det blir en otrolig skillnad när man mixar olika nyanser istället för att använda samma gröna färg på hela pannbandet. Mixen av olika gröna nyanser ger ett gnistrande pannband i direkt solljus. Pannbandet är försett med en liten krock på sidorna och med en liten läderögla som förhindrar att pannbandet kan gå upp under ett ridpass. Strasspannbandet byts snabbt och smidigt tack vare öppningsbara ändar i båda sidor.   

Pannbanden finns i tre storlekar

Strasspannbanden finns i det vanligaste storlekarna men det är enbart längden som skiljer storlekarna åt. För häst är pannbandet 41,9cm långa, för COB 39,3cm långt och för ponny 36,8cm långt. 

Skötselråd pannband

Bästa sättet att vårda pannbanden är att kontinuerligt smörja lädret men inte använda smörjmedel på strassen. Är strassen på pannbandet smutsig ta en fuktig trasa och torka av försiktigt. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik