Trustpilot

Strasspannband infälld blå

Blått härligt strasspannband som gnistrar fint med smarta öppningsbara sidor. Det ger ett snabbt, smidigt och enkelt pannbandsbyte. Köp här!


 


Härligt blått strasspannband

Färg på strass är otroligt fint i kombination med svart läder. Här ett klassiskt utseende med infälld blå strass som ger ett otroligt fint intryck och härligt i solljus. Pannbandet är tillverkat i svart kvalitets läder och har smarta öppningsbara ändar som förenklar själva pannbandsbytet. Det öppningsbara ändarna bidrar till ett väldigt snabbt, smidigt och mycket enkelt byte. 

Blått strasspannband med stil

Med fördel kan du snyggt matcha ditt blåa strasspannband med våra glittriga benskydd för den perfekta stilen. Vi på Design Ny Jakida älskar allt som glittrar och vi vill gärna sätta färg på vardagen. Våra smarta fina pannband ger ett härligt glitter i starkt ljus. Vi har noggrant utvärderat och valt att förse alla pannband med smarta öppningsbara ändar vilket ger ett väldigt enkelt pannbandsbyte. Du kan snabbt, enkelt och smidigt byta pannbandet till och med när det sitter på hästen utan att behöva plocka isär halva tränset. Detta spar otroligt mycket tid och arbete. Man öppnar ändarna och lossar pannbandet smidigt och när du det väl sitter på plats så är det en liten krok som hakar i vilket gör att pannbandet kan aldrig gå upp under ridpasset. Våra strasspannband håller en mycket hög kvalitet och stassen är sydd för hand för bästa hållbarhet. 

 Standard storlekar på pannbanden

Alla våra strasspannband finns tillgängliga i tre olika storlekar. Bredden är exakt densamma det är enbart själva längden som skiljer storlekarna åt. Det innebär att för hästar är pannbandet 41,9cm långt, för COB är pannbandet 39,3cm och för ponny är pannbandet 36,8cm långt.  


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik