Trustpilot

Hundhalsband vitt

Snyggt svart hundhalsband i läder med vitt mönster. Tillverkat i äkta läder av hög kvalitet för bästa hållbarhet.


 


Snyggt och modernt hundhalsband i svart läder. Försedd med vitt mönster i äkta läder. Ger ett modernt intryck och en känsla av lyx. Hundhalsbandet är tillverkat i äkta läder för bästa hållbarhet. För att kunna tillgodose halsband till alla typer av hundraser har vi valt att tillverka hundhalsbandet i tre olika längder. För att tar reda på exakt vilken längd som passar din hund bäst rekommenderar vi dig att mäta omkretsen runt hundens hals. 

Halsbanden har fem olika lägen per längd där det skiljer 2cm mellan varje hål. Så spannet på ett halsband från det minsta hålet till det största hålet blir 10cm. Hundhalsbandet är totalt 3cm brett för att ge en skön känsla för hunden. 

För att hålla en hög kvalitet har vi valt att tillverka alla våra hundhalsband i äkta läder. Det bästa med läderhalsband är att det blir bättre och bättre med tiden. Lädret formar sig efter hundens hals och mjukar med tiden. Ett halsband i läder slits på en fint sätt med tiden och ger en väldigt lång livslängd. Vill man kan man enkelt putsa av halsbandet med utan att det tar skada. 

Läder är även skonsamt för hundens päls och hud. Hundhalsbandet är fodrat för att ge din fyrbenta vän den bästa upplevelsen. Allt för att er gemensamma hundpromenad eller aktivitet skall bli så lyckosam som möjligt. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik