Trustpilot

Hundhalsband strass

Elegant hundhalsband med lackat läder och infälld strass. Ger ett exklusivt och fint intryck på hunden.


 


Elegant hundhalsband i svart lackat läder med infälld strass. Halsbandet gnistrar otroligt fint i solljus och ger en väldigt lyxig känsla. Passar på alla typer av hundar och ger en lyxig känsla. 

Halsbandet är framtaget i tre olika längder för att vi skall kunna möta alla hundraser som finns. På vår kategorisida står det vilka hundraser som rekommenderas för respektive storlek. Men om Ni vill vara helt säkra på att hundhalsbandet passar Er hund så är det bäst att mäta omkretsen runt hundens hals. 

Det skiljer exakt 10cm på våra olika storlekar där det kortaste halsbandet är 40cm långt, medium är 50cm långt och large är 60cm långt. Alla storlekar är försedda med 5 hål för att kunna reglera hundhalsbandet till rätt längd. Hålen sitter med 2cm mellanrum för att ge ett så perfekt passform som möjligt. Totalbredd på hundhalsbandet är 2,5cm. 

Vi har valt att tillverka alla hundhalsband i äkta läder för att kunna erbjuda den bästa kvaliteten för dig och din hund. Läder är känt för att ha lång livslängd och slits på ett vackert sätt. Alla läderprodukter mjuknar med tiden vilket ger en skön och behaglig känsla för din bästa vän. 

På hundhalsbandet med strass finns det även möjlighet att specialbeställa valfri färg på strassen. Skicka ett meddelande till oss så skall vi se vad vi kan få fram och hur lång tid det tar.  


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik