Trustpilot

Hundhalsband brunt

Snyggt brunt hundhalsband i äkta läder med fina detaljer. Finns i tre olika storlekar och passar det flesta hundraser.


 


Snyggt brunt hundhalsband tillverkat i äkta läder. Dekorerad med fina detaljer i form av hundben och stjärnor. Ger ett exklusivt intryck. Fördelen med hundhalsband i läder är att läder blir bara bättre med tiden. Läderprodukter har en lång livslängd och åldras fint med tiden. 

Hundhalsbandet är anpassat att passa alla typer av hundraser. Vi har valt att tillverka hundhalsbandet i tre olika storlekar där det är totallängden som styr storleken. Alla hundhalsband är försedda med fem hål för att kunna reglera storleken och dessa hål sitter med 2cm mellanrum. För exakt guide för vilken hundras kan tänkas passa vilken storlek se vår kategorisida för hundhalsband. Men det bästa är nästan om du själv mäter omkretsen runt din hunds hals där halsbandet skall sitta. Det ger dig en bra fingervisning vilken längd du skall köpa på hundhalsbandet. Längderna diffar 10cm per storlek och finns i totallängderna 40, 50 och 60cm. Bredden på halsbandet är 3cm. 

Vi vet att det är många hästmänniskor som även har hundar därför har vi tagit fram ett smalt utbud på exklusiva hundhalsband som har fina detaljer. Vi gör aldrig avkall på kvaliteten därför har vi valt att tillverka samtliga i äkta läder som har lång livslängd. 

Vi vill att våra fyrbenta hundar skall ha lika fin utrustning som våra kära hästar och eftersom vi gillar glittriga detaljer så följer våra hundhalsband samma spår som till övrig utrustning som till våra fina hästar. 

Med våra fina hundhalsband i äkta läder ger du din hund det bästa, vilket gör er gemensamma promenad eller aktivitet till en fin upplevelse för er båda. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik