Trustpilot

Hundhalsband bett

Exklusivt hundhalsband i svart läder. Försedd med fina detaljer av ett hästbett med strass som glittrar fint i solljus.


 


Otroligt exklusivt hundhalsband i svart läder av hög kvalitet. Perfekt för stallhunden då halsbandet är dekorerat med hästbett som är försett med vita strasstenar som ger en otroligt lyxigt intryck. Hundhalsbandet är skönt fodrat för att ge hunden en behaglig känsla. 

Hundhalsbandet passar det flesta hundraser då det tillverkas i tre olika längder. På vår kategorisida för samtliga hundhalsband har vi en guide till vilka hundraser som passar till respektive storlek. Men för bästa komfort för din bästa vän rekommenderar vi Er att mäta omkretsen kring hundens hals där halsbandet i vanliga fall sitter. Det ger Er en guidning i vilket storlek Ni bör välja. 

Halsbanden tillverkar i tre olika längder där differensen är 10cm per längd. Samtliga hundhalsband har totalt 5 olika lägen på val av storlek, där hålen sitter placerade med 2cm mellanrum. Halsbandet håller en totalbredd på 3cm. 

Vi har aktivt valt att tillverka alla våra hundhalsband i äkta läder då läder för oss innebär kvalitet och hållbarhet. Alla läderprodukter åldras på ett fint sätt och blir mjukare med tiden. Livslängden för läderprodukter generellt är väldigt lång.

  


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik