Trustpilot

Accessoarer

Härliga accessoarer för häst och ryttare. Med fokus på design, hållbarhet och glitter. Här ser Ni vårt utbud för accessoarer, för fler färger eller modeller klicka på bilden och scrolla ner på sidan. 


Startnummerlappar

Otroligt fina startnummerlappar med härligt glitter. Enkelt att byta startnummer inför varje ny tävling. Du ändrar bra siffrorna och sen är du färdig för start. Startnumret sätter man fast med antingen en ögla med knapp eller med hjälp av en säkerhetsnål. Alla hästekipage som tävlar i Sverige har krav på sig att bära startnummerlapp. Så varför inte välja en nummerlapp som lyfter hela ekipaget med härligt glitter. Nummerlapparna finns i två olika utföranden en helt ren i enbart glitter tyg och en dekorerat med ett fint litet mini bett. 

Bambu ridstrumpor

Här hittar NI även våra härligt mjuka bambu ridstrumpor. Har du aldrig testat ett par ridstrumpor i bambu är det dags att göra det nu. Otroligt mjuka och sköna mot huden. Dessutom absorberar det fukt väldigt effektivt, är snabbtorkande och antibakteriella. Det innebär att dina fötter håller sig torra hela dagen och strumporna drar inte till sig dålig lukt. För den som en gång har börjat använda ridstrumpor tillverkade av bambu kommer aldrig vilja gå tillbaka till vanliga bomulls strumpor. Skillnaden i komforten är enorm. 

Ridstrumporna finns i det klassiska färgerna svart, blått och grönt för att kunna matcha det mest förekommande färger som finns på ridbyxor. Vår logotype är snyggt broderat på utsidan av betet och ger ett exklusivt intryck. Med en broderad logga behöver man aldrig fundera på att den skall slitas ut i tvätten utan loggan bibehåller samma fina utseende tvätt efter tvätt. 

Boxskyltar

Du kan enkelt designa din egen boxskylt eller följa en mall som vi redan har tagit fram. Här är det bara fantasin som sätter gränserna. Vill du ha en specifik boxskylt eller designa din helt egna eller ta hjälp av oss så går det bra. Du mailar oss och informerar vad du är ute efter. Därefter gör vi ett korrektur som du sedan får granska innan vi tillverkar skylten. Då alla skyltar är specialtillverkade efter kundens önskemål kan vi inte lämna något öppet köp på boxskyltarna. 

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2023 Design By Jakida Powered by Quickbutik