Trustpilot

Shettis turkos

Turkosa shettis benskydd

För dig som har shetlandsponny och letar efter det perfekta benskydden. Strykkapporna finns i flera olika färger och är måttanpassade för shettisar.


 


Vilken glädje att som barn få äga en liten shetlandsponny och få klä den i turkosa shettis benskydd. Att få en shetlandsponny var min största dröm när jag var liten. När vi tog fram våra benskydd till hästar så fick vi många förfrågningar på att ta fram strykkappor till shetlandsponnyn så efter att tagit in flera mått från olika hästägare till dessa små shettisar har vi äntligen fått fram en kollektion med snygga glittrande strykkappor som gör sig absolut som allra bäst riktigt soliga dagar. Solen får glitterspännerna att gnistra otroligt fint.  

Upptäck de supersöta benskydden som är tillverkade specifikt för shetlandsponnys! Tillverkade i svart Mesh-tyg, förstärkt med äkta läder där slitaget är som störst. När man använder sig av äkta skinn istället för konstläder får man fram ett väldigt mjukt benskydd som formar sig väl runt hästen bens och ger hästen en behaglig känsla med ett bra skydd för eventuella slag. 

Mått på shetlandsponny benskydden

När det gäller måtten så har vi ställt frågan till många hästägare och kommit fram till att majoriteten av alla svar hamnar på ungefär samma mått. Det resulterade i strykkappor med en höjd på 14 cm, en omkrets upptill på 17 cm och 22 cm omkrets runt kotan där benet är som tjockast. 

Strykkapporna är försedda med turkost glittrigt PU-läder (PU-läder innebär konstläder) och spännen i glitter ger en fantastisk lyster soliga dagar. 

Tvättråd

Vi rekommenderar att man tvättar benskydden med jämna mellanrum i tvättmaskinen. Men observera att benskydden får tvättas i max 30 grader. Använd inte sköljmedel och blekmedel som kan förstöra både glitterspännerna samt färgen. Torktumlas ej, men med fördel hängs det upp för tork för att bibehålla sitt fina utseende. Med fördel kan m an även vid lite nedsmutsning skölja av benskydden under rinnande ljummet vatten.  

Upptäck det nya benskydden till shetlandsponnyn som är identiska med stora hästars benskydd bara det att de är framtagna i miniformat för att passa en shetlandsponnys korta ben. Vi kan garantera att benskydden kommer glittra fint i solljus och du ger din shettis ett benskydd som är skönt att bära men det viktigaste av allt det ger din shetlandsponny ett säkert skydd!

Shetlands benskydden finns i flera olika läckra färger och självklart är alla våra benskydd försedda med härligt glittrande spännen då vi älskar intrycket benskydden ger i solljus. Ni kommer inte bli besvikna om Ni vill ha ett benskydd som glittrar lite extra och som ger ett exklusivt utseende.

Om Ni saknar någon färg eller har önskemål så kan vi ta emot specialbeställningar. Det lättaste är i så fall att skicka ett meddelande direkt till oss så återkommer vi så fort vi kan.


Relaterade produkter

Rosa shettis benskydd Rosa shettis benskydd

Rosa shettis benskydd

495 kr
Roseguld shettis benskydd Roseguld shettis benskydd

Roseguld shettis benskydd

495 kr
Svarta shettis benskydd Svarta shettis benskydd

Svarta shettis benskydd

495 kr
Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik